Poslovna politika

Posetom ili kupovinom putem e-commerce portala green-line.co.rs prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo.
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Green line D.O.O. ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti Green line D.O.O.
Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima. Sajt green-line.co.rs zadržavaja pravo promene podataka svih prikazanih podataka u svako vreme na bilo koj strani bez predhodne najave.
Maloletnici mogu koristiti green-line.co.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Sajt green-line.co.rs ima pravo da ne objave komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez prethodnog obaveštenja. Ssajt green-line.co.rs nastoji da sve proizvode opišu što je tačnije moguće.

Sajt green-line.co.rs kao i njegov pravni zastupnik Green line D.O.O. ne garantuju da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka.
Iskazana težina proizvoda se odnosi na predpostavljenu obračunsku težinu paketa po koj se vrši fakturisanje i naplata troškova isporuke. Stvarna težina proizvoda može odstupati od iskazane težine pošiljke po kojoj se tarifiraju troškovi isporuke
Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na portalima možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili.
Sajt green-line.co.rs kao i njegov pravni zastupnik Green line D.O.O. ne garantuju da su svi proizvodi prikazani na sajtu dostupni za isporuku, u tom slučaju bićete u najkraćem roku obavešteni putem telefona i elektronske pošte.
Sve cene proizvoda navedene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Prikazane cene su informativnog karaktera. Zadržavamo pravo promene cena u svakom trenutku bez predhodne najave. Zadržavamo pravo otkazivanja porudzbine kupcu bez obrazloženja.

ISKAZANI POPUSTI VAŽE DO ISTEKA ZALIHA


Sajt green-line.co.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan. Sajt green-line.co.rs kao i njegov pravni zastupnik Green line D.O.O. zadržavaju pravo da mogu promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici u svakom trenutku i bez predhodne najave.


Politika privatnosti green-line.co.rs I Green line D.O.O. se obavezuju se da će čuvati privatnost svih korisnika. Prikupljanje podataka obavlja se jedino u funkciji poslovanja i informisanja korisnika. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju poštujući načelo zaštite privatnosti.