Granitna sudopera 51-10 NAIKY 51 Jasmine Duraquartz TELMA

ŠIFRA: 1610004
Proizvođač: Telma
 
15.990,00 din.

Jedinica mere: Komad

Dostupnost: Na lageru

Vreme isporuke: 2 radna dana

Besplatna dostava (na teritoriji Srbije)

Dodatna oprema
Opis proizvoda
Detalji

• Dimenzije: Fi510mm
• Dubina: 200mm
• Za korpus minimum 450mm
• Tip instalacije: usadna
• Opremljena kompletnim sifonom
* GARANCIJA 10 GODINA!

TELMA je vodeća svetska kompanija koja proizvodi granitne sudopere. Iskustvo, stalne inovacije i itallijanski dizajn garantuju vrhunske osobine ovih proizvoda. Materijal od kojih se izrađuju sadrži minimum 80% prirodnog mlevenog granita i 20% akrilnog veziva sa pigmentima.

ZAŠTO BAŠ TELMA? granitne sudopere

Čuvajte se jeftinijih imitacija! Danas na tržistu postoji velika ponuda “granitnih” sudopera, koje se u većini slučajeva prave po recepturi 40-70% mlevenog granita, u kombinaciji sa PVC vezivom. 

Navešćemo samo jedan primer kako se osim na sadržaju granita može uštedeti u procesu proizvodnje: PVC vezivo je do 10 puta jeftinije od akrilnog, a suštinski utiče na osobine proizvoda.

 

 Takve sudopere su uglavnom znatno povoljnije i skromnijeg su kvaliteta. Slabija otpornost na ogrebotine, toplotu, udarce i nepostojanost boje pod uticajem dnevnog svetla, izraženo je upravo kod takvih proizvoda.

Ukoliko se odlučite za kupovinu granitne sudopere, veoma je bitno uveriti se u kvalitet materijala! Najlakši način je insistiranjem na uvid u sertifikat o kvalitetu proizvoda, gde se obavezno moraju nalaziti i podaci o strukturi materijala.

TELMA pripada grupi od svega nekoliko proizvođaca na svetu koje poseduju "know-how" u prozvodnji sudopera sa sadržajem prirodnog mlevenog granita od minimum 80% i akrilnog veziva maksimum 20%.
Još je manji broj fabrika koje same proizvode repromaterijal za svoje potrebe i time je TELMA u mogućnosti da u potpunosti kontroliše kvalitet finalnog proizvoda.

Kao rezultat, naše sudopere su vrhunskih karakteristika, velike dubine i atraktivnog dizajna.

Recenzije
Napišite Svoj Komentar
Trenutno ocenjujete: Granitna sudopera 51-10 NAIKY 51 Jasmine Duraquartz TELMA
Šematski prikaz
Brošure
Sertifikati
Garancija