O nama

 

„Green Line” d.o.o. je ambiciozno preduzeće koje se bavi uvozom, distribucijom i maloprodajom okova za nameštaj u Srbiji. Uz podršku svog mladog i energičnog tima, počev od 2001. godine, u okviru preduzeća posluju veleprodaja i maloprodaja u Nišu. Zadovoljstvo i poverenje kupaca su osnovi na kojima baziramo svoj razvoj.

 

Krunu desetogodišnjeg poslovnog uspeha i jasan znak napretka u poslovanju „Green Line”-a predstavlja otvaranje novog izložbeno-prodajnog salona 2010. godine. Salon se nalazi u centru Niša na 400 m2 u tri nivoa.

 

Namera je bila da kupcima omogućimo lak pristup najnovijim trendovima visokokvalitetnog okova za nameštaj po pristupačnim cenama.

 

Prodaja je podeljena na dve celine, tako da je Centar za stolare namenjen profesionalnim kupcima, a Centar za Vaš dom krajnjim kupcima.

 

Izložbeno-prodajni salon je veliki dobitak za kupce jer pokazuje šta sve može da se uradi sa nameštajem u domu, a takođe i za „Green Line” jer se na jednom mestu nalaze svi proizvodi iz naše ponude, maštovito razvrstani u nekoliko ambijenata.

 

U našem objektu i internet prodavnici na raspolaganju su vam renomirani svetski brendovi: Salice, Mekapa, System, Telma, Rodi, Mepa, Giusti, Servetto, Poliplast, Volpato, FGV...

 

Jedino na čemu insistiramo je kvalitet proizvoda.

Istrajaćemo u nameri da vodimo srpsko tržište, umesto da ga pratimo.

 

U očekivanju da ćete postati naš stalni partner, sa najboljim željama
Vaš „Green Line”