Granitna sudopera UNICO 1000x500 1.5ko

ŠIFRA: 1410500
Proizvođač: GL Granit

Dimenzije: 1000x500mm

Dubina korita: 255/140mm

Za korpus minimum: 800mm

Dostupne boje: Bela i Crna

Komplet sifon je uključen u cenu

                                                                                             

Pakovanje sadrži:

Sudoperu

Sifon

Uputsvo za montažu

  •  
  •  

* Obavezna Polja

34.900,00 din.

Jedinica mere: Komad

Dostupnost: Na lageru

Vreme isporuke: 2 radna dana

Besplatna dostava (na teritoriji Srbije)

Opis proizvoda
Detalji

GL granit je brend sa strogo proverenom kontrolom kvaliteta granitnih sudopera. Ono što izdvaja granitne sudopere ovog brenda od ostalih granitnih sudopera jeste pre sve kvalitet izrade.

Bitno je uočiti jeftine imitacije granitnih sudopera kojih je sve više prisutno na tržištu, a koje se prave po recepturi 40-70% mlevenog granita u kombinaciji sa PVC vezivom. Navešćemo samo jedan primer kako se osim na sadržaju granita može uštedeti u procesu proizvodnje: PVC vezivo je do 10 puta jeftinije od akrilnog, a suštiniski utiče na osobine proizvoda.

GL granitne sudopere izrađene su od čak 80% prirodnog mlevenog granita i 20% akrilnog veziva sa pigmentima. Zahvaljujući velikom procentu granita, veoma su otporne kako na visoku temperaturu i udarce, tako i na postojanost boje i ogrebotine. Završni sloj kojim su sudopere obložene obezbeđuje da higijena bude na visokom nivou i čini ih lakim za održavanje - otporne su na fleke i ne upijaju mirise. Važno je napomenuti da su GL granitne sudopere vrhunskog italijanskog dizajna koji ne može proći nezapaženo. Takođe, u ponudi je širok spektar boja, različitih oblika i veličina GL granitnih sudopera.

Prednosti GL GRANITA

Recenzije
Napišite Svoj Komentar
Trenutno ocenjujete: Granitna sudopera UNICO 1000x500 1.5ko
Šematski prikaz
Brošure
Sertifikati
Garancija