Ladica fioke 80cm bela art.332 sa drvenim pregradama EVOLUTION

ŠIFRA: 4510502
Proizvođač: RPL
6.567,40 din.

Jedinica mere: Komad

Dostupnost: Na lageru

Vreme isporuke: 2 radna dana

Besplatna dostava (na teritoriji Srbije)

Opis proizvoda
Detalji

Dizajn, proizvodnja, distribucija

Romagna plastics je osnovao Alberto Golinuci 1973. Kompanija se u početku bavila samo brizganjem plastike. Tokom godina, sledili smo strategiju za rast i specijalizaciju proizvodnje u oblasti kuhinja po meri, što nas je dovelo do vodeće pozicije proizvođača ugradnih kuhinjskih elemenata. Naše proizvode izvozimo u više od 60 stranih zemalja.

Danas Romagna plastics dizajnira i proizvodi dodatnu opremu za enterijer – kuhinje, kupatila i dom u celini, od plastike ali i metala, nerđajućeg čelika i drveta. Osmišljavanje i projektovanje visokofunkcionalnih elemenata je naša ideja vodilja, podržana našim dizajnerskim i proizvodnim mogućnostima. Kvalitet je naš osnovni element, to je strast koja motiviše firmu i vodi našu posvećenost ka savršenstvu i kontinuiranom poboljšanju. Svoju strast pretvaramo u pažljivi izbor materijala i u pedantnu potragu za najboljim rešenjima, jer mislimo da sa entuzijazmom treba ići u susret svojim odgovornostima.

Na putu ostvarenja svoje poslovne vizije i dugoročnih ciljeva, „Green Line” d.o.o. od 2014. godine ima još jedno distributerstvo za Srbiju. Ostajemo dosledni u želji da nudimo uvek vrhunski kvalitet.

Oplemenite svoj enterijer novim elementima koji će Vam pomoći da efikasnije organizujete svoj kuhinjski i kupatilski prostor.Recenzije
Napišite Svoj Komentar
Trenutno ocenjujete: Ladica fioke 80cm bela art.332 sa drvenim pregradama EVOLUTION