Meljač bio otpada 1/2HP RODI

ŠIFRA: 1830201
Proizvođač: RODI
 
38.490,00 din.

Jedinica mere: Komad

Dostupnost: Na lageru

Vreme isporuke: 2 radna dana

Besplatna dostava (na teritoriji Srbije)

Opis proizvoda
Detalji


Rodi dispozer bi trebalo biti instaliran isključivo na sudoperama sa otvorom 3 1/2. Lako se montira, lako se koristi i donosi mnoge prednosti korisniku, a samim tim i okolini. Nagomilano smeće može privući insekte, može ispustati neprijatne mirise (nehigijenski je) i zato korišćenjem ovog uređaja ostaci hrane (pileće kosti, ostaci voća i povrća...) su samleveni u fine čestice koje odlaze direktno u kanalizaciju.

Rodi dispozer je praktičan uređaj koji je lak za korišćenje jer eliminiše organske otpade na brz i efikasan način, održava Vašu kuhinju blistavo čistom.

  • Higijena

Svi ostaci hrane idu direktno u kanalizaciju i na taj način se sprečava pojava insekata, bakterija i neugodnih mirisa.

  • Čišćenje (održavanje)

Jednostavnim otvaranjem vode i uključivanjem uređaja čišćenje dispozera je praktično završeno i samim tim nema ostataka hrane u samom uređaju (funkcija samočišćenja)

  • Funkcionalnost

Ovaj uređaj olakšava mnoge poslove vezane za pripremu hrane - daleko manja potreba za iznošenjem smeća, nema potrebe da se vrši dezinfekcija, nema neprijatnih mirisa, nema curenja tečnosti iz kesa za otpad.

  • Pozitivan uticaj na okolinu

Svi ostaci hrane se sprovode direktno u kanalizaciju, zatim se te otpadne vode u specijalnim fabrikama prečišćavaju i na taj način se smanjuje zagađenje životne sredine. 

Recenzije
Napišite Svoj Komentar
Trenutno ocenjujete: Meljač bio otpada 1/2HP RODI
Šematski prikaz
Brošure
Sertifikati
Garancija