System Furniture

„Od male radionice sa nekoliko radnika, postali smo fabrika sa 200 zaposlenih.”


„Tem Mobilia” je osnovana 1969. godine, a osnivač je g. Temel Hakverdi. Dugi niz godina kompanija je bila poznata kao proizvođač kožnih garnitura za sedenje. Tradicija proizvodnje ručica za nameštaj je relativno nova, jer je brend System uspostavljen 2002. godine. Namera je bila da se proizvodi tehnički i dekorativni aksesoar za sopstvenu proizvodnju nameštaja.


Međutim, početak je bio toliko uspešan, pa smo vrlo brzo počeli da dostavljamo ručice za nameštaj i mnogim drugim proizvođačima širom Turske. 2005. godine smo počeli da izvozimo System ručice, najpre u Italiju. Danas su one dobro poznata i tražena robna marka i prodaju se na tržištima 44 zemlje sveta. Možemo se pohvaliti da nam je vodeće tržište u Nemačkoj, a ono važi za najzahtevnije u pogledu kvaliteta, preciznosti i dugotrajnosti.


Od dana osnivanja kompanije, najveću važnost dajemo kreativnosti i dizajnu. Sve modele dizajnira naš tim profesionalnih dizajnera, a proizvode se u savremenim objektima na mašinama poslednje generacije. Iskreno verujemo da, pored sprovođenja stroge kontrole kvaliteta, beskompromisno zadovoljstvo kupaca može se postići jedino poštovanjem najviših standarda na svim nivoima proizvodnje.


„Green Line” ima privilegiju da kao generalni uvoznik i distributer System ručica za Srbiju svojim kupcima ponudi nešto nesvakidašnje – izuzetan kvalitet i moderan dizajn u različitim oblicima i obradama. Neka Vaš nameštaj dobije „četvrtu dimenziju”.