Slavina 138701B - STOLZ BLACK poluprofesionalna za sudoperu

ŠIFRA: 7911367k
Proizvođač: Rosan

PAKOVANJE SADRŽI:

  • Slavina
  • Delovi neophodni za montažu (creva, šrafovi, gumice...)
  • Alat za montažu
  • Uputstvo za montažu
  •  
  •  

* Obavezna Polja

16.790,00 din.

Jedinica mere: Komad

Dostupnost: Na lageru

Vreme isporuke: 2 radna dana

Besplatna dostava (na teritoriji Srbije)

Opis proizvoda
Detalji

O PROIZVOĐAČU

Robna marka ROSAN ARMATURE prisutna je na tržištu sanitarnih armatura već više od 20 godina. Proizvodni pogon nalazi se u Kanjiži, Republika Srbija. Proizvodi prate dizajn i kvalitet poznatih svetskih proizvođača sanitarnih armatura. Sigurnost u radu i konformnost u rukovanju podređeni su našim korisnicima. Kvalitet proizvoda robne marke ROSAN ARMATURE dokazali su decenijskim iskustvom i milionima zadovoljnih potrošača. ROSAN je obezbedio višegodišnji garantni rok, servisiranje, kao i dostupnost rezervnih delova nakon isteka garantnog roka.INSTALACIJA

Za pravilno funkcionisanje proizvoda, neophodna je adekvatna instalacija ( montaža ) proizvoda. Ukoliko povezivanje nije pravilno, funkcija proizvoda nije potpuna. U nekim slučajevima nepravilna instalacija može čak i oštetiti proizvod ili naoraviti drugučiju štetu.

Instalaciju svakog proizvoda bi trebalo da izvši stručno lice, pridržavajući se priloženog uputstva i osnovnih pravila instalacije. Pri tom koristeći materijale i elemente koji odgovaraju standardima koji vaše kod ove grupe proizvoda.

Nakon montaže obavezno ispitati sve spojeve na insatalacijama, kao i funkciju samog proizvoda! 


ODRŽAVANJE

Da bi vaši ROSAN proizvodi godinama izgledali sjajno, neophodno je pridržavati se uputsva za održavanje.

Nakon svake upotrebe obrisati vlažne površine čistom, suvom mekom (neabrazivnom) krpom, radi sprečavanje stvaranja fleka od kamenca i taloženja nečistoća.

Za redovno čišćenje hromiranih površina preporučujemo mlaku vodu i meku (neabrazivnu) krpu. Čišćenje blagim rastvorom kuhinjskog sirćeta (do 10%) i vode u odnosu 1 : 10 , zatim ispiranje čistom vodom, te brisanje suvom mekom krpom. Ovo čišćenje se ne sme vršiti kada je baterija topla, neophodno je da se sačeka da se površina ohladi.Za redovno čišćenje hromiranih površina preporučujemo mlaku vodu i meku ( neabrazivnu ) krpu. Čišćenje blagim rastvorom kuhinjskog sirćeta ( do 10% ) i vode u odnosu 1 : 10 , zatim ispiranje čistom vodom, te brisanje suvom mekom krpom. Ovo čišćenje se ne sme vršiti kada je baterija topla, neophodno je da se sačeka da se površina ohladi.Za čišćenje površina se smeju koristiti sredstva isključivo namenjena za čišćenje hromiranih površina. Pri tom mora se voditi računa o načinu korišćenju tih sredstava, vremenu koje pomenuta sredstva smeju delovati. Nepridržavanje uputstva za upotrebu, lako može da trajno ošteti proizvode . Zato se preporučuje veoma pažljiva upotreba istih! 

Čišćenje vršiti isklučivo na hladnim površinama ! Nanošenje hemikalija na tople (vrele ) površine mogu izazvati dodatna neželjena dejstva, kao isparenja ili ošetećenja površina .

Sredstva koja služe za čišćenje kupatila ( na slikama sanitarije, pločice itd.) , često ne smeju da se koriste na hromiranim površinama. Pri tom mogu trajno oštetiti hromirane površine. 

Za čišćenje ne koristiti krpe sa kojima su ranije korišćena agresivna sredstva . Takva sredstva ostaju u krpama, i lako mogu trajna oštećenja na površinama.Oštećenja koja nastaju od agresivnih sredtava su najčešće trajna i narušavaju estetski izgled proizvoda. 

PRIDRŽAVAJTE SE UPUTSTAVA ZA ODRŽAVANJE I VAŠE BATERIJE ĆE IMATI SJAJ KAO I PRVOG DANA!
PERLATORI

Za obezbeđivanje stalno bogatog, pravilnog I lepog mlaza na izlivima i tuševima. Predlažemo da redovno potapate iste u rastvor kuhinjskog sirćeta ( do 10% ) i vode u odnosu 1:5.

ZIMSKI PERIOD

U negrejanim, privremeno neuseljenjim (ili delimično useljenim ili delimično grejanim) prostorijama ili objektima preko zime dolazi do smrzavanja vode u instalacijama.

Voda unutar baterija smrzavanjem izaziva deformacije i na kraju i pucanje zidova ili oštećenja drugih komponenti unutar baterija (ventila).

Važno je naglasiti da zatvranjem vode ( i ispuštanjem ) u sistemu, u baterijama ostaje zarobljena voda. Ta voda prilikom smrzavanja može ošteti bateriju ili njene komponente ( mešače ili ventile ).

Pored zatvaranja vode, neophodno je skinuti baterije sa priključaka (zida) i iz njih ispustiti vodu (tako da je ventil ili mešač na njima otvoren).

Predlažemo da baterije ne vraćate do otopljenja vremena odn. prestanka mogućnosti smrzavanje vode u njima.

Ova napomena je izuzetno bitna za izbegavanje šteta odn. izbegavanje neprijatnosti oko neprihvatanja reklamacija smrznutih (puknutih) proizvoda!
GARANCIJA

Rosan Armature daje proizvođačku  garanaciju na svoje proizvode u trajanju od:

  • Baterije - 60 meseci
  • Ventili - 25 meseci
  • Ostali proizvodi - prema zakonskoj regulativi koja važi na  dan kupovine
Recenzije
Napišite Svoj Komentar
Trenutno ocenjujete: Slavina 138701B - STOLZ BLACK poluprofesionalna za sudoperu
Šematski prikaz
Brošure
Sertifikati
Garancija