Sudopera RODI-OKIO LINE 80 FLAT MAT 800x500 -B-115

ŠIFRA: 1811103
Proizvođač: RODI

Dimenzije: 800x500mm

Dubina korita: 160mm

Za korpus minimum: 450mm

Obrada: Mat

Garancija 95 godina


Pakovanje sadrži:

Sudoperu sa nalivenom zaptivnom gumom

Komplet sifon

Uputstvo za montažu

9.490,00 din.

Jedinica mere: Komad

Dostupnost: Na lageru

Vreme isporuke: do 7 radnih dana

Besplatna dostava (na teritoriji Srbije)

Opis proizvoda
Detalji

RODI Inox Sudopere


RODI sudopere su izrađene od najkvalitetnijeg dostupnog nerđajućeg čelika 18/10, što dokazuje 95-o godišnja garancija na sve modele. Moderan dizajn, odličan odnos kvalitet - cena, veliki izbor modela - samo su neke od osobina koje poseduju proizvodi ove renomirane firme iz Portugalije.

Spajajući naše linije raznovrsnosti, funkcionalnosti i ergonomije, uvek sa modernim dizajnom napravili smo setove dodataka obraćajući pažnju na kompletiranje naših sudopera, da bismo dobili idealnu soluciju za Vašu kuhinju.

RODI uvek teži izvrsnosti svojih proizvoda i servisa za svakog klijenta. Iz tog razloga izborili smo se za set sertifikata i nagrada koji nam dozvoljavaju da ispunimo taj cilj.


Rodi Nagrade i SertifikatiOdržavanje Inox Sudopera

RОDI sudopere su izrađene od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika (CrNi 18/10) i dolaze sa jedinstvenom garancijom od 95 godina na sve komponente.

Pravilnim i redovnim čisćenjem је moguće veoma dugo očuvati lер izgled i funkcionalnost RODI sudopere, što donosi zadovoljstvo svakom korisniku. Za čisćenje upotrebІjavajte isključivo meke krpe i obične tečne deterdžente. Možete koristiti specijalna sredstva za čisćenje inoxa, za koje proizvođač na deklaraciji jasno navodi da nisu abrazivna. Preporučujemo da RODI sudopere po upotrebi osušite mekom krpom, jer ćete time sprečiti nastajanje fleka od vodenog kamenca na površini.

Da bi izbegli nastajanje fleka, ne dozvolite da na sudoperi duže vreme ostane hrana sa korozivnim svojstvima: voće, voćni sok, kuhinjska so, sirće, senf, rasol, majonez i slično. Čestim i temeljnim čisćenjem sudopere, izbegavate stvaranje naslaga masnoća i kamenca, koje zbog svoje poroznosti pružaju utisak "brzog" prljanja sudopere. U stvarnosti, brzо se stvaraju upravo te naslage. U slučaju nastajanja fleka od vodenog kamenca, isti možete ukloniti blagim 20% rastvorom sirćeta, tečnog deterdženta i vode. Nakon toga sudoperu dobro isprati čistom vodom.

Recenzije
Napišite Svoj Komentar
Trenutno ocenjujete: Sudopera RODI-OKIO LINE 80 FLAT MAT 800x500 -B-115
Šematski prikaz
Brošure
Sertifikati
Garancija