USLOVI KUPOVINE I ISPORUKE

Poručivanje putem sajta je moguće za sve navedene artikle na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU". Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je ostaviti sve tražene neophodne podatke. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a e-mailom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Trudimo se da stanje artikala na sajtu bude ažurno, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude raspoloživ u našem magacinu u traženoj količini. Ukoliko se dogodi ovakav slučaj naša prodajna služba će vas o tome obavestiti e-mailom i ponuditi vam alternativu.

 Poručeni proizvodi putem interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe AKS EXPRESS, a troškovi dostave iskazani su na kurirskom nalogu za utovar-istovar koji se dostavlja uz naručeni artikal i nisu uračunati u cenu otkupnine.

 „Green Line’’ je obezbedio promotivnu cenu od 240,00 din za jedan paket kao i besplatnu poštarinu za porudžbine čija je otkupnina veća od 2.000,00 din.

 Poručeni proizvod putem interneta se plaća po ceni na dan porudžbine.

 Plaćanje kupljenih proizvoda je moguće samo gotovinom prilikom dostave za fizička lica, odnosno virmanom pre dostave za pravna lica.

 Kurirska služba će prilikom dostave posebno naplatiti i troškove dostave jer isti nisu iskazani na računu za robu.

 Poručene proizvode kurirska služba će dostaviti u roku od 4 radna dana od dana potvrde porudžbine.

 Nakon neuspešne prve dostave pokušaće se još jednom u roku od 24h. Ukoliko ni nakon drugog pokušaja poručena roba ne bude uručena smatraće se da ste odustali od porudžbine i da ste ugovor o kupovini raskinuli.

 Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži.

 U slučaju povraćaja kupac snosi troškove transporta robe.